Майстерня улюблених іграшок

26.05.11

Пазли або головоломки

Деревяні пазли, або "перший тетріс" :)))) річ не нова, але тим не менше, як показав досвід - дуже захоплива іграшка для дітей. Спочатку вони були випробувані моєї донечкою. Вона від них взахваті, бо досить швидко сама навчилася їх складати. Буває таке, що інколи не сходиться, але це не страшно, виймає декілька штук і перескладує. Цікаво було спостерігати перший день за тим як вона складає. Все правильно поскладала, а останній пазл не влазить... просто не зала як його обернути :))) Але трошки поексперементувавши їй це вдалося. Радості було... всім розказувала, якав вона вже велика, бо сама може складати пазли. Кожного дня ними бавиться.
 
Але пазлами в прямокутній коробочці не дуже хоче бавитися - їх важко скласти. Навіть я, наразі, знаю тільки дві комбінації як їх можна помістити в коробці. :) Думаю, що ми просто до них ще не доросли. Донечці нещодавно виповнилося тільки 4 роки.

Окрім цих пазлів, планую зробити ще два-чотири види. Просто не можу не зробити, бо ж вони дітям подобаються і є дуже корисними для розвитку, бо дитина під час гри вчиться думати, аналізувати інформацію і робити висновки :) Ну і звісно, прикольність їх полягає ще й в тому, що це екологічно чиста і безпечна іграшка.

Коробки пазлів розміром 20 на 20 см і 10 на 10 см.

Ціни на сторінці КУБИКИ І ПАЗЛИ