Майстерня улюблених іграшок

17.04.15

Годувальне крісло

Старе годувальне крісло-парта, яке старше за мене, цілком заслужено можна було б викинути на смітник. Тим паче, що свою функцію воно виконало вже давно! 
Дітиська його так юзали, що поломали відкидну кришку стола, прогнила кришка парти й загальний вигляд був не камільфо... Але я його вирішив трошки "підріпітірувати".
Тепер - це суто годувальне крісло із прикольними фішечками, які затримують мисочку та іграшки. Нашій Василинці воно дуже сі нравит :)
Хоча був варіант оті-то овочо-фрукто-листочко-сердечка насиляти на мотузочку, яка б кріпилася до кришки столика, щоб дитя ними бавилося. Було би теж кльово. Але переміг перший варіант. 
Теперка, думаю, може зробити змінну кришку стола... :))

Р.S. Фото крісла праворуч взяте з Інтернету. 



6 коментарів:

  1. Відповіді
    1. Дякую! Нашій Василинці подобається не те що їсти, а й навіть просто сидіти у ньому. Я вважаю, що це показник кльовскості, зважаючи, що вона ще той курдюк :)

      Видалити
  2. Ну вот! А я такое же выбросила, потому что у нас в семье нет такого мастера. А сколько Вашей младшенькой? У нас тоже недавно появился ещё один малыш. И его ждут Ваши игрушки. Жаль только. что нижнее яблочко в пирамидке лопнуло пополам:(

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Да, жаль, що викинули. Зараз творчі люди дають друге дихання дуже багатьом старим речам. Нашій Василинці уже 10 місяців. Теняно, а яблучко можна ж склеїти клеєм і місце зашліфувати нождачним папером. Добре це зробити клеєм ПВА.

      Видалити
    2. Спасибо, склею, конечно же! И, возможно, закажу Вам что-нибудь ещё, если у Вас время будет на изготовление. Но это не сейчас, нашему Денисику только 1,5мес. Но я фанат игрушек ручной работы и деревянных изделий. Очень тщательно выбирала кроватку. Наконец, нашла)) Сделана ручками, на заказ, ничем не обработана. Чувствую энергетику и дерева, и мастера. Василинке расти здоровой!

      Видалити
    3. У Вас дуже гарна життєва позиція. Денисику рости здоровим і кожного дня тішити батьків усмішками. Із задоволенням зроблю для нього якусь цікаву іграшку.

      Видалити