Майстерня улюблених іграшок

29.10.12

Все, чого не вистачає для щастя


На початку літа вирішив оформити "красіво" підковку, яка пролежала у Подільському чорноземі кілька десятиліть. Знайдена вона була на власному городі під час копання картоплі :)

Але щоб символ щастя, виглядав як належиться, йому пасує вінтажна рамка. Зробити її не склало проблем, але коли все було готове, виявилося, що ще нічого не готове... адже виникла ідея з файної речі зробити ще файнішу.
Щоб це був не тільки символ заманювання грошей в хату, але й функціональна річ.

Саме для цього й забив старий кований квадратний "гвіздець", або "цвєк". При бажанні можна забити ще два "цьвоки" для тата, мами і... про всяк випадок :)) Тобто для їхніх ключів :) Так народилася оригінальна ключниця з підковою, яку можна чіпляти ріжками до верху або до низу. Але це вже хто яку мету ставить перед собою. Щоб ви довго не вагалися як саме її чіпляти для цього є

Інстукція

- Підкова прибита над дверима ріжками догори, захищає оселю від зла;

- Якщо її опустити ріжками донизу, то підкова приваблює в помешкання благополуччя; 

- Якщо підкову помістити на внутрішньому боці дверей або над ними - вона вирівнює енергетику приміщення;

- Якщо в першу ніч повного місяця покласти підкову на підвіконня кінцями всередину, то вона приваблюватиме в оселю гроші та сприятиме матеріальному благополуччю; 

- Якщо підкову закопати в землю біля північно-західної стіни будинку, то вона забезпечить допомогу і підтримку у важливих справах;

- Якщо погано ростуть квіти, покладіть біля них підкову; 

Але пам'ятайте, щоб підкова діяла, після того, як ви їй виділили місце, її не можна перекладати

Ціна: 355 грн


6 коментарів:

  1. оце так інструкція.. то тре підков назбирати на кожен пункт, бо визначитись важко.. всьо тре))

    класна ключниця вийшла! а головне дуже оригінальна!

    ВідповістиВидалити
  2. :))) Дякую, Валентинко. Я привіз окрім цієї ще дві! А вдома є ще декілька підков. Всі знайдені на полях, або на грунтовій дорозі. А щодо оригінальності, так для цього ж ми, майстри хенд-мейду, і працюємо. На противагу масовим штукам, створюємо щось цікаве, єдине і неповторне. :))))

    ВідповістиВидалити
  3. блін.. певно все таки мені на весні прийдеться їхати на село садити картоплю.. хочу підкову знайти, а на львівських вуличках це буде важко зробити))

    ВідповістиВидалити
  4. Якщо знайдеш на Львівських вуличках - це взагалі буде ВВВЕЕЕЕЕЛЛИИКЕЕЕ ЩАСТЯ :) Хоча я цього літа на біля приміського вокзалу на бруківці бачив одну підкову. Напевне від якогось автомобіля відвалилася. Але мав важкеньку торбу і не хотів виходити з маршрутки :))

    До речі, саме знайдена підкова найбільш дієвіша. Тому купив сам собі - трохи не катіт. Треба щоб хтось купив і підкинув в хаті, або на подвірі. А власники ніби випадково її не знайшли.

    Тому якщо у вас День народження, а хтось прийшов без подарунка, - стримуйте емоції - не робіть передвчасних висновків, посміхайтеся і шукайте підкову... під диваном, подушкою, столом, в шафі, холодильнику, чоботі, борщі... :))))

    ВідповістиВидалити
  5. Гарна підкова. У мене в домі теж є. Де взялась - знайшлась у дворі. Хоча тут коней ніколи не мали. Але кудись її подіти не піднялась рука. Від неї віє теплом, хоча вона металева. Але яка енергія.

    ВідповістиВидалити
  6. Тоді вам пощастило! Бо знайти підкову. то дійсно щастя :)

    ВідповістиВидалити