Майстерня улюблених іграшок

05.04.11

Кухонна дошка

Виготовив ще одну кухонну дошку. Ажурну. Мені подобається, дружині також, а ще купі людям на різних форумах. Щоправда думки були різні. Комусь замість апельсина на дошці потрібна була ковбаса :) Хтось висловив думку, що буде важко вимивати всі ці фінтіклюшки, а хтось сказав, що туди будуть збиратися крихти, наприклад від хліба,  які потім зі стола легше змести.

Проте, це все дрібниці, бо дошка фантастична, довго прослужить і до того ж прекрасно доповнить дизайн кухні. Але щоб вона постійно була у відмінному стані, різатитреба постійно з однієї сторони.

Порадили мені на дубовій дошці вирізати жолуді і дубові листочки. Ну це надто логічно, але прикольно, тому мабуть треба дослухатися до цієї поради. Я ж тепер розумію, що на ній можна вирізати практично будь-який узор, квіточку тощо. А щойно спала на думку ідея вирізати під кутом отвір для качалки, так щоб вона не провалювалася вниз. Як на мене дуже практична би була річ, так сказати 2 в 1. Але то ще треба провести опитування, чи дійсно така штукенція потрібна і буде практична господиням. :)

Розмір дошки 43 на 26 см.


Ціна: 310 грн
Пишіть: dimokl.toy@gmail.com

4 коментарі:

  1. Оч красивые доски и украшение на любой кухне!

    ВідповістиВидалити
  2. Так, але не кожній господині така підійде. Однокілограмова дошка, може для деяких тендітних ручок виявитися заважкою :)

    ВідповістиВидалити
  3. А вона моя :))) І різати на ній просто супееер!

    ВідповістиВидалити
  4. Було б що різати... різала б і різала цілий день :))))))))))

    ВідповістиВидалити